DIGITAAL BEELDATELIER 18+

In het Digitaal Beeldatelier voor volwassenen combineren we klassieke technieken en materialen met hun hedendaagse tegenhangers. We verkennen de creatieve mogelijkheden van Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en After Effects. We tekenen zowel digitaal als op papier en hebben daarbij aandacht voor compositie, kleurgebruik en lijnvoering. Daarnaast experimenteren we met druktechnieken, VR, (animatie)film en fotografie. Door opdrachten te combineren met eigen projecten, inspireren we elkaar en vertrekken vanuit de eigen sterktes. 

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom!

Deze opleiding duurt 2 jaar. De lessen gaan door op donderdag van 18.30u tot 22u.



HEDENDAAGSE DANS 12+ 18+

Tijdens de lessen hedendaagse dans maak je kennis met de basistechnieken van de hedendaagse dans. Er wordt gewerkt aan grondwerk, het gebruik van zwaartekracht, dynamiek, het bewegen vanuit impulsen en muzikaliteit.  Ook improvisatie, compositie en creatie komen ruimschoots aan bod. 

Het dansen en creëren van choreografieën is ook een onderdeel van hedendaagse dans waarbij wordt gewerkt aan eigen inbreng, podiumprésence en natuurlijke bewegingen. 

Het uurrooster vind je op onze website.




SINGER-SONGWRITER 12+ 18+

Zit je in de 3de graad Jazz-Pop-Rock en speel je een begeleidingsinstrument (gitaar of piano), heb je een basiskennis van akkoorden, en wil je je eigen song maken en vertolken? Dan is het nieuwe vak singer-songwriting iets voor jou.

De verschillende muziekstijlen en vormen binnen de Jazz-Pop-Rock-wereld worden afgetast. Je leert analyseren, arrangeren, producen,..  kortom je verdiept je in de parameters die aan bod komen bij het maken van een song of muziekstuk. Je creëert je eigen ding en brengt dit live op podium voor publiek. 

De lessen gaan door op maandag tussen 18u en 21u.